El meu blog :)

Thursday, March 22, 2007

Dates importants

2 abril: Entrego el projecte

2-5 abril: Turisme per Bèlgica amb la Maria, la sister, que em vé a fer una visita

5 abril: Vol cap a casa

19 abril: Presento el projecte (-> seré enginyera!)

23 abril (St Jordi): Començo a treballar al Laboratori (com feia fins ara, però cobrant)


***********************************************

Doncs sí, donat que dijous que vé ja signo contracte aprofito per fer-ho "oficial" al blog: Em quedo treballant a Bèlgica, al mateix laboratori TCTS on estava fent el projecte, però ara ho faré cobrant!

Teniu auberge en Belgique fins a final de curs :)

Sunday, March 18, 2007

Comencen les campanyes

WARNING: GENTS APRENSIVES ABSTENIU-VOS DE LLEGIR AQUEST POST

Bé doncs, una vegada més els irreductibles bàrbars polytechs m'han tornat a superar amb el seu folklore.

Avui comencen les campanyes. Campanyes de què? Doncs, electorals. Cal escollir nous "togés" (els 8 jefes que porten Toga) i els nous comités de les 4 regionals i dels diferents Cercles (el d'Esports, Cultural, la Radio...).

Avui els candidats, a partir de les 8 del vespre, podien començar a penjar cartells per tota la residència fent publicitat de la seva candidatura i de les activitats que proposa. Fins aquí, normal.

El que passa és que tothom vol un bon lloc per posar-hi els cartells, així que els llocs s'han de disputar i aquí vé el procediment. A les 8 en punt tots els candidats es reuneixen al bar. Allà a cadascú li esperen un cert nombre de "coctails" a affoner (beure fins al fons) i quan els han begut tots, ja poden anar a penjar cartells. Per tant, el més ràpid a acabar-s'ho tot, és el primer que pot penjar el seu cartell, i per tant, el que aconsegueix el millor lloc.

I deveu pensar... que borratxos aquesta gent, sempre affonant cervesa! Doncs no! Us faig una llista aproximada del que havien de beure:

cocktail nº1: vodka + puré d'advocat + un ou cru (d'un color taronja d'allò més animat)
cocktail nº2: pastanagues + tonyina + vinagre + suc de peix + crema de llet (mmm...nyam!)
cocktail nº3: cafè + nata + pepinillos en conserva + trossos de kit-kat + una guindilla

Hi havia 2 cocktails més que he estat incapaç de demanar què portaven, i a part d'això, entre cocktail i cocktail, cerveses belgues, per no perdre la costum...

QUIN FÀSTIG! PERÒ QUIN FÀSTIG!

Imagineu-vos (no, és que no podeu) la pudor que feia el bar abans de començar-ho a beure. Doncs un cop imaginat això, intenteu imaginar la pudor que fa quan, al cap de 5 minuts, estan ja tots els candidats, absolutament tots, vomitant... I un cop imaginat tot això, si encara en teniu ganes, us podeu imaginar quina espècie de quadre de Picasso queda al terra del bar, amb tant de vòmit consistent i de tots els colors imaginables... mmm... aquesta nit passo de sopar, m'ha marxat la gana.


I vinga, en qüestió de 10 minuts, s'ho han begut/vomitat tot... i apa, a penjar cartells, tu! Molt macos, per cert, tots pintats a mà i molt ben fets. Ara tenim la residència que sembla ben bé un museu. Demà ja faré fotos, però avui estava massa xocada per anar a buscar la càmera.

Amb raó els "Togés" ho posen al curriculum! Com a mínim és una demostració de courage (si és que se'n pot dir així...)

I ara què toca? Doncs 4 setmanes PLENES d'activitats. Hi ha un gran horari penjat al hall amb les coses a fer a l'hora d'esmorzar, a la tarda, a l'hora de l'apéro i durant la soirée. Cada candidat intenta guanyar vots montant activitats més divertides que els altres. Hi haurà de tot: una piscina dins el bar, una festa de l'espuma, un futbolí humà... cada dia, durant quatre setmanes, la residència serà una festa!

(i jo amb un projecte per escriure... )

Friday, March 09, 2007

Flamand / Wallon

Flamand



Wallon

Caricatures del diari francòfon "Le Soir"

A quina part visc jo?


Thursday, March 08, 2007

Nova vida

Com ja tenia marcat al calendari des de ja fa un temps, el 4 de març era el dia del meu canvi de vida, el meu cap d'any particular, el dia de començar a dur a terme tot un seguit de bons propòsits (bonnes résolutions, com diuen en francès).

I per què el 4 de març? Bé, per dos motius. El primer, el 4 de març és el dia que marxaven els meus últims convidats Xevi, Andreu i Maria (em sembla que ja no tinc cap més visita...que jo sàpiga...). El segon motiu és que a finals de mes entrego el projecte!!!! Així que ja em toca espavilar una mica i posar-me a fer feinota. Redactar un bon treball en anglès no diré que sigui fàcil o difícil però, en tot cas, no és cosa de dos dies...

I per què faig el post avui i no el dia 4? Doncs perquè començar una nova vida no és tan ràpid ni tan fàcil. Tot canvi implica una trancisió i, en el meu cas, la trancisió s'ha manifestat en forma d'una grip que m'ha deixat tancada a casa fins avui (petites seqüeles d'un febrer sense parar...)

Bé doncs, així diríem que finalment avui, Dia Mundial de la Dona (casualitats?), comença la meva vida treballadora i responsable! Em queda només un petit sprint per ser enginyera.



Merci a tots els que heu vingut!!!!!

Saturday, March 03, 2007

Soirée Crasino

La Polytech?.. No, un salt enrere, la Polytech als anys 20...

Divertit, divertit, divertit :)