El meu blog :)

Sunday, March 18, 2007

Comencen les campanyes

WARNING: GENTS APRENSIVES ABSTENIU-VOS DE LLEGIR AQUEST POST

Bé doncs, una vegada més els irreductibles bàrbars polytechs m'han tornat a superar amb el seu folklore.

Avui comencen les campanyes. Campanyes de què? Doncs, electorals. Cal escollir nous "togés" (els 8 jefes que porten Toga) i els nous comités de les 4 regionals i dels diferents Cercles (el d'Esports, Cultural, la Radio...).

Avui els candidats, a partir de les 8 del vespre, podien començar a penjar cartells per tota la residència fent publicitat de la seva candidatura i de les activitats que proposa. Fins aquí, normal.

El que passa és que tothom vol un bon lloc per posar-hi els cartells, així que els llocs s'han de disputar i aquí vé el procediment. A les 8 en punt tots els candidats es reuneixen al bar. Allà a cadascú li esperen un cert nombre de "coctails" a affoner (beure fins al fons) i quan els han begut tots, ja poden anar a penjar cartells. Per tant, el més ràpid a acabar-s'ho tot, és el primer que pot penjar el seu cartell, i per tant, el que aconsegueix el millor lloc.

I deveu pensar... que borratxos aquesta gent, sempre affonant cervesa! Doncs no! Us faig una llista aproximada del que havien de beure:

cocktail nº1: vodka + puré d'advocat + un ou cru (d'un color taronja d'allò més animat)
cocktail nº2: pastanagues + tonyina + vinagre + suc de peix + crema de llet (mmm...nyam!)
cocktail nº3: cafè + nata + pepinillos en conserva + trossos de kit-kat + una guindilla

Hi havia 2 cocktails més que he estat incapaç de demanar què portaven, i a part d'això, entre cocktail i cocktail, cerveses belgues, per no perdre la costum...

QUIN FÀSTIG! PERÒ QUIN FÀSTIG!

Imagineu-vos (no, és que no podeu) la pudor que feia el bar abans de començar-ho a beure. Doncs un cop imaginat això, intenteu imaginar la pudor que fa quan, al cap de 5 minuts, estan ja tots els candidats, absolutament tots, vomitant... I un cop imaginat tot això, si encara en teniu ganes, us podeu imaginar quina espècie de quadre de Picasso queda al terra del bar, amb tant de vòmit consistent i de tots els colors imaginables... mmm... aquesta nit passo de sopar, m'ha marxat la gana.


I vinga, en qüestió de 10 minuts, s'ho han begut/vomitat tot... i apa, a penjar cartells, tu! Molt macos, per cert, tots pintats a mà i molt ben fets. Ara tenim la residència que sembla ben bé un museu. Demà ja faré fotos, però avui estava massa xocada per anar a buscar la càmera.

Amb raó els "Togés" ho posen al curriculum! Com a mínim és una demostració de courage (si és que se'n pot dir així...)

I ara què toca? Doncs 4 setmanes PLENES d'activitats. Hi ha un gran horari penjat al hall amb les coses a fer a l'hora d'esmorzar, a la tarda, a l'hora de l'apéro i durant la soirée. Cada candidat intenta guanyar vots montant activitats més divertides que els altres. Hi haurà de tot: una piscina dins el bar, una festa de l'espuma, un futbolí humà... cada dia, durant quatre setmanes, la residència serà una festa!

(i jo amb un projecte per escriure... )

5 Comments:

Blogger uri said...

bàrbaaaaaaaaaaaaars!!!

muac;

10:53 PM  
Blogger Sandra said...

jajaja encara et poden sorprendre aquesta gent??? quina poooor!!!

12:55 PM  
Blogger uri said...

quan vulgueu hi tornem!! però que sigui més aviat que tard sisplauu!:)

muacmuac

6:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

diosssssssssssssssssss!! qin fastiguet!!

3:08 PM  
Blogger Sandra said...

.... ara que aquest post... també és vellot eh?? ;)

9:22 PM  

Post a Comment

<< Home