El meu blog :)

Monday, April 23, 2007

Weekend à la campagne

Què millor que celebrar el títol d'enginyera amb un cap de setmana en plena natura?

Per casualitat, hem (Sandra i Nico convidats, inclosos) tingut la sort de poder anar a passar un parell de dies a una casa rural de gratis. La casa és dels pares d'un amic belga i li deixaven pel cap de setmana...i ens hi va convidar. Relment, estic contentíssima que la Sandra i en Nico hagin pogut viure això perquè no és una cosa accessible a gaires turistes a Bèlgica!

Només arribar allà tots ens vam quedar bocabadats, una casa en mig del camp, tranquil·la, un paisatge extraordinari, un llac particular per pescar-hi i fer-hi petits passejos en barca... un balneari caigut del cel com per atzar :)

Ingredients: 4 belgues, 3 erasmus i la Sandra i en Nico, com a convidats estrella + barbacoa (fallida) + intents de pescar al llac (fallits) + tirs amb escopeta de balins + bon menjar + molt de sol i molt bon dia = cap de setmana de somni.



Passejades romàntiques en barca
(quina por a caure a l'aigua:p)

Petita mostra d'un gran cap de setmana


1 Comments:

Blogger Sandra said...

uooooo!! ha sigut genial!!! i mencanta el super moreno que m'ha quedat!! i aquí a Munic avui plivent... aix.. com ho enyoro!!! Un petò enorme per tu, i per a tots els teus amiguets belgues!!! genial!! realment un cap de setmana ben diferent :D super contenta d'haver vingut!!! un marramuaaaaak!!! i ara que ets enginyera.. vigila que no te facin treballar massa eh???
per cert, vull les fotos!!!

9:36 AM  

Post a Comment

<< Home